Overname OTG, Banditi & Criminas

Speel jij Banditi & Criminas al voor 16 Juni 2019? Lees dan verder!

Overname OneTwoGaming

Sinds 16 Juni 2019 is ItSucceeds rechtmatige eigenaar van One Two Gaming, Banditi & Criminas. 
Het is begonnen met een email na de vorige eigenaar of zei interesse hadden in het verkopen van Banditi.nl. Hierbij kregen we vrij snel een response dat zij Banditi niet verkopen. Enkele maanden later werden wij benaderd door OTG of wij nog steeds interesse hadden in Banditi. 
Natuurlijk hadden wij interesse en zagen dit als een kans! Na de onderhandeling hebben wij de betaling voldaan en de bestanden gekregen van de Banditi, Criminas & OTG. Toen is het voor ons begonnen!

Code van Banditi & Criminas

Toen wij de bestanden hadden gekregen zijn we direct begonnen aan het oriënteren van de code. Zodat wij verder kunnen werken, daar waar de vorige eigenaar gestopt is! Helaas ging het ons niet zo makkelijk af en zijn waren wij genoodzaakt om Banditi & Criminas te herschrijven omdat de huidige code een grote rommel was, en open stond voor SQL injecties.

De vorige eigenaar in gebreken!

Doordat wij een conflict kregen met de vorige eigenaar zijn zij aan de gang gegaan met het “saboteren” van de website. Zij wisten SQL injecties uit te voeren en bepaalde CRON taken uit te voeren waardoor heel het spel op zijn kop stond. Ook waren de wachtwoorden van de gebruikers niet encrypted dat wil dus zeggen dat de vorige eigenaar TOEGANG heeft tot jullie wachtwoord! Waar zij nu al meerdere malen misbruik van hebben gemaakt volgens onze leden.

LET OP!!!!

LET OP: SPEEL JIJ AL VOOR 16-06-2019 Banditi, Criminas of een van de andere spellen die de vorige eigenaar in beheer had. Veranderd dan per direct je wachtwoord! 

Zij staan bekend onder de naam:   Mafianextkill  –  Arjin Prins  –  Diana de Jong

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de mensen die nog steeds spelen op Bandias.nl! 

Probleem opgelost

Wij hebben dit probleem uiteraard opgelost! Dit hebben wij gedaan door serieuze en harde maatregelen te nemen:

  • Nieuwe Responsieve Vormgeving
  • De gehele code opnieuw geschreven en beveiligd
  • Wachtwoorden worden nu wel encrypted en beveiligd met een unieke hash
  • Europese privacy wetgeving regels toegepast aan ons database

Ook zijn we bezig om de vorige eigenaren te vervolgen wegens ingebrekenstelling en het verbreken van meerdere privacy wetgevingen!

Voor nu kan je Banditi & Criminas verder spelen want we hebben per direct actie ondernomen waardoor het meeste weer veilig werkt! Ook kan de vorige eigenaar geen CRON taken meer uitvoeren en SQL injecties uitvoeren. Wij verwachten eind juli een MEGA update te lanceren wat heel banditi & criminas zal verbeteren!

Wij bedanken jullie voor jullie geduld en vertrouwen in ons (de nieuwe eigenaren)

Met vriendelijke groet,
Itsucceeds / OneTwoGaming

ItSucceeds
info@itsucceeds.nl
www.itsucceeds.nl
Brugstraat 56
5211 VT, ’s-Hertogenbosch
KvK. : 70252165
NL 52 INGB 0008 0006 14

Ontvang de nieuwste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. En ontvang als 1e wanneer er een nieuwtje vrij komt over One Two Gaming of over een van de games!

© 2019 - One Two Gaming - Alle rechten voorbehouden - Op alle teksten en afbeeldingen van deze site ligt een auteursrecht